Пропустити навігацію

Відбувся виїзний прийом у Петровецькій територіальній громаді

stor 18112021 300x294 - Відбувся виїзний прийом у Петровецькій територіальній громадіФахівець відділу обслуговування громадян №4 Вікторія Руснак провела прийом на віддаленому робочому місці у Петровецькій ТГ.

Представниця пенсійної служби детально відповіла на запитання відвідувачів, які стосувалися пенсійних  перерахунків, набуття страхового стажу, оформлення пенсії по інвалідності та інших аспектів пенсійного забезпечення. Поінформувала про порядок призначення пенсій різних видів, умови зарахування періодів роботи страхового стажу та необхідну його тривалість для реалізації права на пенсійне забезпечення.

Віталіна Руснак нагадала про можливість отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення у дистанційному режимі – за телефоном гарячої лінії та відеоз’язок, а також поінформувала про широкий функціонал електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду, який дає змогу отримати необхідну інформацію не виходячи з дому. Розповіла про переведення в електронний формат трудових книжок та листків тимчасової непрацездатності, пояснила порядок подання документів на призначення пенсії в автоматичному режимі.

background Layer 1