Пропустити навігацію

Представникам місцевого самоврядування – про оформлення електронних лікарняних

andruh 300x225 - Представникам місцевого самоврядування – про   оформлення електронних лікарнянихУчасть в інформаційній  онлайн – сесії на тему «Електронні лікарняні: порядок оформлення» взяли представники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, за сприяння Чернівецького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Мета заходу полягала в детальному ознайомленні представників органів місцевого самоврядування з порядком видачі електронного лікарняного, визначення типових помилок при формуванні е-лікарняних та інформування громадськості про електронні послуги Пенсійного фонду України.

Заступник начальника відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Оксана and 300x225 - Представникам місцевого самоврядування – про   оформлення електронних лікарнянихАндрух розповіла про порядок формування Електронних листків непрацездатності, ознайомила з етапами створення електронного документа про тимчасову непрацездатність. Акцентувала на важливості коректного заповнення звітності страхувальниками, як основи для ведення Пенсійним фондом реєстру застрахованих осіб, – вчасне оформлення  електронних лікарняних  залежить від якості наданої страхувальниками  інформації для наповнення реєстру.

andruh 22112021 300x225 - Представникам місцевого самоврядування – про   оформлення електронних лікарнянихСпівпраця Пенсійного фонду з органами місцевого самоврядування – заради людей, якими ми опікуємось, – зауважила начальник управління обслуговування громадян Людмила Троцюк і закликала  до інформування громадськості про можливості  Вебпорталу електронних послуг.  Безкоштовно скориставшись кваліфікованим електронним підписом (КЕП) або   Інтегрованою системою електронної ідентифікації GOV ID,  повний спектр послуг Пенсійного фонду  доступний  дистанційно.

Представники регіонального офісу європейської програми та пенсійної служби домовились про подальше вдосконалення механізму взаємодії з відпрацювання питань обміну інформацією для ознайомлення громадян з порядком використання електронних сервісів, які відкривають  зручні можливості з  отримання державних послуг.

background Layer 1