Пропустити навігацію

Відбулися виїзні прийоми громадян

stasyuk 29112021 300x262 - Відбулися виїзні прийоми громадянВ рамках роботи віддаленого робочого місця начальник відділу обслуговування громадян №5 Віктор Стасюк  провів прийом громадян в Горішньошеровецькій сільській територіальній громаді.

Громадяни отримали детальні консультації щодо умов зарахування страхового стажу, порядку виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії, дистанційного подання документів для призначення пенсії за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Віктор Стасюк нагадав присутнім про електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду і закликав активно ними користуватись, щоб завжди бути в курсі актуальних питань пенсійного забезпечення. Наголосив, що додаткову інформацію можна отримати за телефоном (03737)3-19-30 – гаряча лінія відділу обслуговування громадян №5. 

Начальник відділу обслуговування громадян №4 Іван Крецу провівkretsu 26112021 300x270 - Відбулися виїзні прийоми громадян виїзний прийом для мешканців с. Йорданешти, Карапчівської територіальної громади.

Представник пенсійної служби поінформував громадян про перерахунок пенсій з 1 грудня, порядок здійснення пенсійних виплат, роз’яснив  залежність розміру  пенсії від тривалості страхового стажу та величини легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Закликав пенсіонерів повідомляти пенсійну службу про працевлаштування або звільнення з роботи. Розповів про електронну трудову книжку та як нею користуватися.

Нагадав  про можливості отримання інформації та послуг з пенсійного забезпечення через відеозв’язок, телефон гарячої лінії та за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua). Відповів на індивідуальні запитання громадян.

background Layer 1