Пропустити навігацію

Пенсійна служба закликає роботодавців активізувати роботу з оцифрування трудових книжок своїх працівників

65488654 300x169 - Пенсійна служба закликає роботодавців активізувати роботу з оцифрування трудових книжок своїх працівниківПерехід на електронний формат документа про трудову діяльність має чимало переваг, однією з найвагоміших з-поміж яких є можливість самостійної або за допомогою роботодавця перевірки та упорядкування відомостей, які справляють визначальний вплив на призначення пенсії. Це важливо як для працівників, котрі невдовзі досягають пенсійного віку, так і для молодих людей, котрі у такий спосіб мають змогу заздалегідь подбати про формування гідних пенсійних перспектив.

У Пенсійному фонді налагоджений процес оперативного опрацювання сканованих копій трудових книжок та внесення відповідних даних до облікових карток в Реєстрі застрахованих осіб. Надійно захищена персональна інформація становить основу розрахунків пенсійних виплат  і є головною при визначенні права на пенсію.

Буковинські роботодавці уже розпочали подання сканованих копій трудових книжок своїх працівників для оцифрування та внесення персональних даних до реєстру застрахованих осіб, наразі пенсійна служба отримала 11% електронних документів про трудову діяльність застрахованих осіб краю. Розуміючи ділову завантаженість керівників та кадрових служб підприємств, установ та організацій, Головне управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області закликає знайти можливість активізувати роботу з надання сканованих копій трудових книжок працівників. Оперативне переведення паперової документації в електронний формат дозволить людям з досягненням пенсійного віку уникнути несподіваних клопотів, заздалегідь подбати про своє пенсійне майбутнє та ґрунтовно підготуватись до призначення пенсії.

Крокуймо разом у ногу з часом, використовуючи зручні можливості, які він перед нами відкриває.

background Layer 1