Пропустити навігацію

Відбулося засідання круглого столу, приурочене Міжнародному дню боротьби з корупцією

Sakalyuk 1 300x225 - Відбулося засідання круглого столу, приурочене Міжнародному дню боротьби з корупцієюЗ нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією відбулося онлайн-засідання круглого столу, ініційоване Пенсійним фондом України. В заході взяли участь представники з різних регіонів України. Чернівецьку область представили перший заступник начальника Головного управління Ольга Кривуля, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Тетяна Сакалюк та голова Федерації роботодавців Чернівецької області, заступник голови Об’єднання організацій роботодавців України Микола Бузинський.

Під час засідання круглого столу Тетяна Сакалюк розповіла про заходи, проведені в Головному управлінні до відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією. Повідомила про відкриття виставки дитячих малюнків, приуроченої цьому дню. Крім того презентувала тематичний відеоролик, створений працівниками пенсійної служби краю.

Голова Федерації роботодавців Чернівецької області, заступник голови Об’єднання організацій роботодавців України Микола Бузинський розповів про роль громадських організацій у поширенні правових важелів у боротьбі з корупцією. Наголосив про тісну співпрацю з пенсійною службою краю, щодо інформування громадськості про електронні сервіси Пенсійного фонду, які сприяють запобіганню людського фактору в прийнятті рішень при опрацюванні документів.

Відео до Міжнародного дня боротьби з корупцією

 

image0 5 1024x766 - Відбулося засідання круглого столу, приурочене Міжнародному дню боротьби з корупцією

Sakalyuk 2 1024x768 - Відбулося засідання круглого столу, приурочене Міжнародному дню боротьби з корупцією

vystavka 09.12 1 1024x768 - Відбулося засідання круглого столу, приурочене Міжнародному дню боротьби з корупцією

background Layer 1