Пропустити навігацію

Висока якість обслуговування – результат наполегливої праці та вияв піклування про людей

superimagem megacurioso 36651002250724 mega 300x188 - Висока якість обслуговування – результат наполегливої праці та вияв піклування про людейДбаючи про зручність і доступність пенсійних послуг для людей, фахівці Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області докладають усіх зусиль до забезпечення високого рівня обслуговування та постійно працюють над вдосконаленням форм і методів надання послуг населенню.

Управління обслуговування громадян є найближчим до громадськості, адже саме його фахівці зустрічають кожного з відвідувачів та надають необхідні роз’яснення і послуги. Сумлінну й самовіддану роботу працівників сервісних центрів пенсійної служби люди відзначають позитивними відгуками та високим рівнем оцінювання. На основі цього критерію напередодні 31-ї річниці Пенсійного фонду України в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області визначали кращих спеціалістів.

За результатами електронного оцінювання якості надання послуг262299907 280673384107319 4603497370136487170 n 300x231 - Висока якість обслуговування – результат наполегливої праці та вияв піклування про людей кращими визнали провідного спеціаліста відділу обслуговування громадян №2 Вікторію Бойко і головних спеціалістів відділу обслуговування громадян №3 Сергія Адамчука та Ірину Шпанко.

Словами вдячності й позитивними відгуками про роботу пенсійної служби буковинці діляться зі знайомими, публікують в засобах масової інформації. Позитивні відгуки, опубліковані в газеті «Рідний край», отримала спеціаліст сервісного центру №4  Олена Жалоба.  Гарні враження про високий рівень обслуговування сервісного центру №1, який забезпечують начальник відділу обслуговування громадян Микола Бойко та спеціалісти Олена Плиска, Тетяна Опарик і  Світлана Кузь, відвідувачі висловили через газету «Вижницькі обрії».

background Layer 1