Пропустити навігацію

Продовжуємо інформувати громадян на віддалених робочих місцях

stor 141202021 225x300 - Продовжуємо інформувати громадян на віддалених робочих місцяхФахівець відділу обслуговування громадян №4 Олена Жалоба провела прийом громадян у с. Банилів Підгірний Сторожинецької територіальної громади.

Поінформувала відвідувачів про засади пенсійного забезпечення, надала роз’яснення з  індивідуальних питань, які стосувались порядку призначення пенсій різних видів, перерахунків пенсійних виплат. Назвала головні фактори, які справляють визначальний вплив на обчислення розміру пенсійної виплати та наголосила на важливості страхового стажу. Порадила громадянам заздалегідь дбати про своє пенсійне майбутнє, обираючи легальну роботу з гідною зарплатою та не спокушатися тимчасовою вигодою, яку пропонують працедавці-тіньовики у вигляді високих заробітків «в конвертах».

Олена Жалоба ознайомила кожного з відвідувачів з переліком електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду та закликала активно користуватись сучасним сервісом, який дозволяє вирішувати практично увесь спектр питань пенсійного забезпечення не виходячи з дому.

background Layer 1