Пропустити навігацію

На засіданні колегії заслухали звіти юридичної та аудиторської служб

kolegiya 15122021 02 300x225 - На засіданні колегії заслухали звіти юридичної та аудиторської службНа засіданні колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області заслухали звіти про проведену роботу начальників юридичного управління та управління внутрішнього аудиту Головного управління.

Зокрема, впродовж поточного року забезпечувався юридичний супровід роботи структурних підрозділів Головного управління, підготовлено рекомендації, правові коментарі, механізми взаємодії з актуальних питань.

Постійно здійснювалася робота з kolegiya 15122021 300x225 - На засіданні колегії заслухали звіти юридичної та аудиторської службудосконалення системи внутрішнього контролю, системи управління та управління ризиками, на запобігання фактам незаконного, неефективного та не результативного використання бюджетних коштів та інших активів. Проведення внутрішніх аудитів в 2021 році було орієнтовано на здійснення оцінки ефективності, результативності та якості виконання завдань, функцій, надання адміністративних послу.

Колегія відзначила позитивну динаміку роботи юридичної служби та підрозділу аудиту, окреслила завдання на подальший період роботи.

background Layer 1