Пропустити навігацію

Роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення отримали мешканці Клішковецької територіальної громади

hotyn 17122021 300x225 - Роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення отримали мешканці Клішковецької територіальної громадиЗ метою оперативного інформування населення з питань пенсійного забезпечення та надання індивідуальних консультацій мешканцям громад за місцем їхнього проживання провідна спеціалістка відділу обслуговування громадян №2 Вікторія Бойко провела прийом громадян на віддаленому робочому місці фахівця Пенсійного фонду в Клішковецькій територіальній громаді.

Представниця пенсійної служби пояснила порядок нарахування пенсійних виплат та залежність їх розміру від набутого страхового стажу й величини заробітків, з яких сплачено страхові внески.

Повідомила про зручну можливість призначення пенсії в автоматичному режимі та інші електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду, які дають можливість вирішувати питання пенсійного забезпечення без відвідування сервісних центрів. Закликала користуватись сучасними електронними сервісами пенсійної служби, щоб завжди бути в курсі важливих питань пенсійного та соціального забезпечення, а за виникнення потреби у фахових консультаціях звертатись до спеціалістів за телефонами гарячих ліній та через відеозв’язок.

background Layer 1