Пропустити навігацію

Відбулися виїзні прийоми громадян в територіальних громадах

stas01 300x169 - Відбулися виїзні прийоми громадян в територіальних громадахПредставники пенсійної служби Буковини провели виїзні прийоми для мешканців Кам’янської, Банилівської, Кадубовецької, Кучурівської, Петровецької, Селятинської та Чагорської  територіальних громад.

Поінформували громадян про залежність розміру  пенсії від тривалості страхового стажу та величини stor 01 300x225 - Відбулися виїзні прийоми громадян в територіальних громадахлегальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Наголосили, що тривалість стажу, необхідного для реалізації права на пенсійне забезпечення, продовжує зростати щороку на рік до 2028 року, коли для призначення пенсії вже потрібно буде мати не менше 35 років стажу.

Розповіли мешканцям територіальних громад про зручні можливості отримання інформації та послуг з пенсійного забезпечення через відеозв’язок, телефон гарячої лінії та за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. Зазначили, що для отримання доступу до всього спектру пенсійних послуг потрібно авторизуватись на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису та закликали місцевих мешканців  активно користуватись сучасними послугами пенсійної служби.

kretsu 02 300x280 - Відбулися виїзні прийоми громадян в територіальних громадах

background Layer 1