Пропустити навігацію

ЗАПРОШУЄМО СТРАХУВАЛЬНИКІВ НА НА ЧЕРГОВУ ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ

40783 300x225 - ЗАПРОШУЄМО СТРАХУВАЛЬНИКІВ НА НА ЧЕРГОВУ ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ8 грудня 2023 р. о 14:00 відбудеться навчальний семінар на тему: «Включення до Реєстру застрахованих осіб відомостей про трудову діяльність працівників. Електронна трудова книжка».
 
Захід відбудеться у форматі відеоконференції з використанням відеоплатформи ZOOM.
 
Реєстрація учасників здійснюватиметься у день проведення навчання від 13:45 до 14:00 за посиланням:
Ідентифікатор конференції: 980 416 9738
Код доступу: 123456
 
Під час семінару будуть висвітлені основні моменти щодо обліку в електронній формі відомостей про трудову діяльність працівника в Реєстрі застрахованих осіб, про механізм подання відомостей про трудову діяльність працівника в електронній формі для створення електронних трудових книжок та про необхідність подання такої інформації страхувальниками.
 
Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області нададуть учасникам заходу кваліфіковані ґрунтовні відповіді на актуальні запитання.
 
Принагідно інформуємо, що в особистому кабінеті страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України http://portal.pfu.gov.ua доступна можливість подання «Повідомлення про виплату коштів» в електронному вигляді через сервіс «Заяви-розрахунки та створення повідомлень про виплату коштів застрахованим особам».
 
Актуальну інструкцію щодо формування та подання «Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам» на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна переглянути за посиланням https://t.ly/ERBdK .
 
Стежте за нашими анонсами та долучайтесь до навчань!
background Layer 1