Пропустити навігацію

РОЗ’ЯСНЕННЯ ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ НАДАЛИ МЕШКАНЦЯМ ЛІВИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

1.1.1.1.1 300x225 - РОЗ'ЯСНЕННЯ ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ НАДАЛИ МЕШКАНЦЯМ ЛІВИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИГоловний спеціаліст відділу обслуговування громадян №2 Оксана СКАКУН провела виїзний прийом для мешканців Лівинецької територіальної громади.
 
Фахівчиня пенсійної служби області поінформувала місцевих мешканців про законодавчі засади пенсійного забезпечення, ознайомила з умовами нарахування пенсій різних видів та перерахунків, які здійснюватимуться у 2024 році у зв’язку зі зміною з 01.01.2024 розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.
 
Надала консультації з питань призначення субсидій на житлово-комунальні послуги та зауважила, що звертатись за призначенням субсидій і пільг, як і раніше, можна до уповноважених посадових осіб виконавчих органів сільських, селищних, міських рад відповідних територіальних громад, центрів надання адміністративних послуг. Подавати документи можна також і до Пенсійного фонду, обравши найбільш зручний для себе спосіб: шляхом особистого візиту до найближчого сервісного центру; поштовим відправленням на адресу органу Фонду або ж online – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України чи мобільний застосунок Пенсійний фонд, або ж через портал Дія.
 
Відзначила зручність дистанційного формату подання звернень, який дає змогу значно заощадити час і вирішити практично будь-яке питання пенсійного та соціального забезпечення не виходячи з дому. Пояснила як саме скористатись послугами вебпорталу Пенсійного фонду, роздала інформаційно-роз’яснювальні матеріали з детальними інструкціями із зазначених питань.
 
1.1.1 - РОЗ'ЯСНЕННЯ ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ НАДАЛИ МЕШКАНЦЯМ ЛІВИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ
 
1.1.1.1 1024x768 - РОЗ'ЯСНЕННЯ ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ НАДАЛИ МЕШКАНЦЯМ ЛІВИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ
background Layer 1