Пропустити навігацію

ДО БЮДЖЕТУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ПО ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ 2024 РОКУ НАДІЙШЛО НА 99,4 МЛН ГРН БІЛЬШЕ, НІЖ ТОРІК

11 19 300x219 - ДО БЮДЖЕТУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ПО ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ 2024 РОКУ НАДІЙШЛО НА 99,4 МЛН ГРН БІЛЬШЕ, НІЖ ТОРІКОдним із ключових завдань, що стоїть перед органами Пенсійного фонду в Чернівецькій області є мобілізація коштів до бюджету Пенсійного фонду України, оскільки наповнення бюджету впливає на своєчасність і повноту виплати пенсій та допомог.

Організація роботи здійснювалася у співпраці з органами Державної податкової служби, служби з питань праці, Чернівецькою обласною та районними військовими адміністраціями, територіальними громадами та соціальними партнерами.

Завдяки вжитим спільним заходам у напрямках роботи з боржниками, легалізації заробітної плати і трудових відносин та роз’яснювальної роботи за січень-лютий 2024 року мобілізовано власних доходів у сумі 876,7 млн грн, в тому числі адміністрування яких здійснює Головне управління Пенсійного фонду України в області – 4,2 млн грн. Порівняно з січнем-лютим 2023 року надходження власних доходів збільшились на 12,8% або на 99,4 млн грн.

Усі мобілізовані кошти спрямовані на пенсійні виплати.

background Layer 1