Пропустити навігацію

ПРИ ПРОВЕДЕННІ АУДИТУ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ ПЕРЕД ОЦИФРУВАННЯМ, ВСТАНОВЛЕНО, ЩО В НІЙ І ДОСІ ЗАЗНАЧЕНЕ ДІВОЧЕ ПРІЗВИЩЕ ХОЧА ЗАМІЖ Я ВИЙШЛА ЩЕ У 2002 РОЦІ. ХТО І ЯК МОЖЕ ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО МОЄЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ?

11 15 300x225 - ПРИ ПРОВЕДЕННІ АУДИТУ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ ПЕРЕД ОЦИФРУВАННЯМ, ВСТАНОВЛЕНО, ЩО В НІЙ І ДОСІ ЗАЗНАЧЕНЕ ДІВОЧЕ ПРІЗВИЩЕ ХОЧА ЗАМІЖ Я ВИЙШЛА ЩЕ У 2002 РОЦІ. ХТО І ЯК МОЖЕ ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО МОЄЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ?Якщо у трудовій книжці виявлено неправильне написання прізвища, виправити ці дані може роботодавець, у якого ви працюєте зараз. Колишнє прізвище має бути закреслено однією рискою і поряд записане нове.
 
При цьому на внутрішньому боці обкладинки трудової книжки необхідно обов’язково вказати інформацію про документ, на підставі якого виправлено запис (паспорт, свідоцтво про шлюб тощо), його реквізити: номер та дата видачі. Ця інформація має бути засвідчена підписом відповідальної особи та скріплена печаткою (за наявності).
 
Якщо ви наразі не працюєте, для виправлення запису можна звернутися на підприємство, де такий запис було зроблено.
 
Якщо підприємство, яке внесло до трудової книжки неправильний або неточний запис, ліквідоване, відповідний запис робить його правонаступник.
background Layer 1