Пропустити навігацію

КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕШКАНЦЯМ ГІРСЬКИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ НАДАЛИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ

11 45 300x200 - КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕШКАНЦЯМ ГІРСЬКИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ НАДАЛИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯВиїзний прийом для мешканців Селятинської територіальної громади провів на віддаленому робочому місці працівника Пенсійного фонду заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Іван КАПТАРЬ.
 
За місцем проживання, без потреби діставатись сервісного центру горяни змогли отримати докладні консультації з питань призначення та перерахунків пенсій, ознайомитись з порядком нарахування пенсій різних видів, умовами визначення права на пенсійне забезпечення та головними чинниками, які справляють вплив на обчислення пенсійних виплат. Дізнались деталі березневого перерахунку пенсій, проведеного у зв’язку зі зміною з розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, та порядку встановлення компенсаційних виплат при досягненні певного віку. Майбутні пенсіонери отримали детальні роз’яснення щодо підготовки пакетів документів для призначення пенсій, шляхів їх подання, в тому числі через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.
 
На зручності сучасних електронних сервісів та дистанційних способів комунікації з пенсійною службою Іван Каптарь акцентував особливу увагу, позаяк вони позбавляють необхідності особистого відвідування установ і завдяки цьому дозволяють значно заощадити час.
 
Роздав інформаційно-роз’яснювальні матеріали з питань пенсійного та соціального забезпечення, порекомендував відстежувати актуальну інформацію на сторінці Головного управління в соцмережі Facebook та вебсайті Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.
 
Наголосив, що пенсійна служба завжди на зв’язку з громадськістю, відкрита для живого спілкування, інформаційної підтримки й надання необхідних послуг.
background Layer 1