Пропустити навігацію

ЯК ДІЗНАТИСЬ, ЧИ Я МОЖУ РОЗРАХОВУВАТИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ?

11 48 300x215 - ЯК ДІЗНАТИСЬ, ЧИ Я МОЖУ РОЗРАХОВУВАТИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ?В електронних кабінетах потенційних отримувачів житлової субсидії на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) розміщено повідомлення, яким поінформовано про можливість одержувати виплати.

Щоб перевірити чи є ваше домогосподарство потенційним субсидіантом, достатньо здійснити кілька простих кроків.

  1. На вебпорталі Фонду (https://portal.pfu.gov.ua) у правому верхньому кутку екрану натиснути кнопку “Вхід” та авторизуватися за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), Дія.Підпису або з використанням системи ID.GOV.UA.
  2. На панелі зліва обрати розділ “Мої повідомлення” та перейти у вкладку “Індивідуальні повідомлення”. Якщо вас визначено потенційним отримувачем житлової субсидії, то тут ви зможете ознайомитись з відповідною інформацією від Пенсійного фонду України.

 

Довідково:

Пенсійний фонд України виявив 50 717 домогосподарств, які потенційно можуть одержувати житлову субсидію, але наразі за отриманням виплати не зверталися (пункт 11 Порядку реалізації експериментального проєкту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2023 № 601).

background Layer 1