Пропустити навігацію

ЧЕРНІВЕЦЬКУ ПЕНСІОНЕРКУ ПРИВІТАЛИ ЗІ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

11 53 300x200 - ЧЕРНІВЕЦЬКУ ПЕНСІОНЕРКУ ПРИВІТАЛИ ЗІ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ100-літнім ювілеєм ознаменував цьогорічний квітень життєвий шлях поважної чернівчанки, учасниці Другої світової війни Зінаїди Миколаївни МИХАЙЛОВОЇ. З великою приємністю зі словами щирих привітань завітали до оселі іменинниці заступник начальника управління – начальник відділу обслуговування громадян №3 управління обслуговування громадян Світлана ПИЛИПКО та головний спеціаліст Чернівецького сервісного центру Марина СТЕФАНИК.
 
Привітавши ювілярку з визначною датою квітами та подарунком, представниці Пенсійного фонду побажали здоров’я і бадьорості на ще багато літ життя в родинній злагоді й любові, душевної гармонії, миру і добра, довгого щасливого віку.
 
Зінаїда Миколаївна охоче поділилася з гостями спогадами як про радісні, так і складні моменти, якими був насичений її життєвий шлях. Як учасниці Другої світової війни, їй довелось пережити і періоди лихоліття, і важкі моменти повоєнного часу. У відповідь на запитання про джерело життєвих сил, які допомагали долати непрості випробування, зізналася, що повсякчас їй додавали сил, витривалості й натхнення рідні та близькі люди. Вони завжди підтримували й продовжують повсякчас дарувати їй підтримку, душевне тепло і любов, віру в свої сили і сили добра.
 
Висловивши захоплення життєдайним оптимізмом, бадьорістю, добрим гумором та мудрістю літньої жінки, пенсійниці подякували за приємне спілкування та запевнили у готовності пенсійної служби надати необхідну допомогу за виникнення в ній потреби.
 
Пенсіонерка з великою радістю сприйняла візит представниць Фонду, розчулено подякувала за виявлену увагу, щирі привітання й приємні емоції.
background Layer 1