Пропустити навігацію

У СПІВПРАЦІ З ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ ДБАЄМО ПРО ВДОСКОНАЛЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

11 55 300x225 - У СПІВПРАЦІ З ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ ДБАЄМО ПРО ВДОСКОНАЛЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯШляхи підвищення якості та оперативності надання мешканцям області послуг з призначення/перерахунків житлових субсидій та пільг обговорили під час відеоконференції з представниками територіальних громад Вижницького району і центрів надання адміністративних послуг начальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Людмила ТРОЦЮК і заступник начальника управління – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Наталя НАЗАРЕНКО.
 
Про досягнуті результати співпраці з органами місцевого самоврядування поінформували начальник та заступник начальника відділу обслуговування громадян №1 Микола БОЙКО та Іван КАПТАРЬ. Відзначили важливість ретельної перевірки документів, їх відповідності законодавчим вимогам, що є головною умовою оперативності прийняття рішень за поданими зверненнями.
 
Заступник начальника управління – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Наталя Назаренко поінформувала про надходження до підсистеми «Звернення» заяв щодо субсидійних та пільгових виплат через електронний програмний комплекс «Соціальна громада», повідомила про законодавчі нововведення щодо спрощення порядку отримання пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей.
 
Начальник управління обслуговування громадян Людмила Троцюк акцентувала увагу на важливості достовірного й у повному обсязі подання заявниками інформації і документів для призначення цих соціальних виплат, що є запорукою оперативності прийняття рішень за поданими зверненнями.
 
Зазначила, що одним з найбільш актуальних питань реалізації права на одержання житлових субсидій є своєчасне повідомлення громадянами даних про зміну персональних даних або обставин, які можуть вплинути на розрахунок розміру виплат чи визначення права на їх отримання. Наголосила на необхідності активного інформування населення із зазначених питань.
 
Учасники зібрання відзначили важливість зміцнення взаємодії державних органів з активами територіальних громад задля забезпечення мешканців населених пунктів області зручними можливостями вирішення питань з призначення й перерахунків пенсійних та соціальних виплат.
 
12 8 1024x768 - У СПІВПРАЦІ З ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ ДБАЄМО ПРО ВДОСКОНАЛЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ
 
13 6 1024x768 - У СПІВПРАЦІ З ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ ДБАЄМО ПРО ВДОСКОНАЛЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ
background Layer 1