Пропустити навігацію

НА ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ ОБГОВОРИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ПЕНСІЙНОЇ СЛУЖБИ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ У І КВАРТАЛІ ПОТОЧНОГО РОКУ

1 1 300x174 - НА ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ ОБГОВОРИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ПЕНСІЙНОЇ СЛУЖБИ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ У І КВАРТАЛІ ПОТОЧНОГО РОКУПро підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області впродовж І кварталу та основні завдання щодо забезпечення виконання показників діяльності у І півріччі 2024 року обговорили під час засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайлові РОМАНІВУ.
 
Колегія відзначила, що Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області стабільно забезпечувало роботу за усіма напрямками: від оперативної організації робочих процесів до надання усього спектру послуг не тільки мешканцям області, а й людям, які приїхали на Буковину з інших територій країни; активного залучення громадян до використання сучасних форм комунікації з пенсійною службою, вжиття заходів для збільшення надходжень до бюджету Фонду.
 
Загальний обсяг видатків на пенсійні та інші заплановані виплати за січень-березень поточного року в області становив 3,1 млрд грн. Надходження власних доходів у порівнянні з І кварталом 2023 року зросли на 13,5%.
 
Впродовж 3 місяців працівники підрозділів обслуговування громадян надали 76 тис. послуг. Особливу увагу приділено дистанційному способу обслуговування, наданню послуг в електронному вигляді.
 
Колегія визнала позитивною роботу Головного управління Фонду в області щодо організації заходів з наповнення бюджету та якісного надання послуг всім, хто звертається до пенсійної служби. Окреслили подальші шляхи співпраці з представниками територіальних громад, профспілок та організаціями роботодавців краю, спрямовані на захист прав застрахованих осіб та наповнення бюджету Фонду.
 
Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів зазначив, що завданням і надалі залишається забезпечення на високому рівні обслуговування громадян, належного контролю за дотриманням термінів опрацювання звернень громадян, виконання планових показників з надходження до бюджету Фонду, відповідного інформування органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та контролюючих органів щодо суб’єктів, за звітністю яких наявні ознаки мінімізації заробітної плати; популяризація електронних сервісів Пенсійного фонду України та вжиття заходів, спрямованих на забезпечення ефективної комунікації з громадськістю. Наголосив на важливості взаємодії з територіальними громадами щодо належного оформлення та прийому документів для призначення житлових субсидій та пільг.
 
2 2 1024x774 - НА ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ ОБГОВОРИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ПЕНСІЙНОЇ СЛУЖБИ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ У І КВАРТАЛІ ПОТОЧНОГО РОКУ
 
3 2 1024x624 - НА ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ ОБГОВОРИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ПЕНСІЙНОЇ СЛУЖБИ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ У І КВАРТАЛІ ПОТОЧНОГО РОКУ
background Layer 1