Пропустити навігацію

ФАХОВІ ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ ЩОДО ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЙ БУКОВИНЦІ ОТРИМАЛИ ЧЕРЕЗ ПРЯМУ ТЕЛЕФОННУ ЛІНІЮ

11 61 275x300 - ФАХОВІ ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ ЩОДО ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЙ БУКОВИНЦІ ОТРИМАЛИ ЧЕРЕЗ ПРЯМУ ТЕЛЕФОННУ ЛІНІЮГромадяни, яких цікавив порядок призначення субсидій на неопалювальний період в автоматичному режимі, скористалися можливістю отримати консультацію дистанційно.
 
Відповіді на звернення громадян, які стосувалися призначення житлових субсидій в автоматичному порядку на неопалювальний період, під час проведення прямої телефонної надала начальник відділу надання житлових субсидій управління пенсійного забезпечення надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг ГУ ПФУ в Чернівецькій області Тетяна ВАРНАКОВА.
 
Фахівчиня пенсійної служби поінформувала додзвонювачів про умови призначення житлових субсидій, порядок їх перерахунку, перелік категорій громадян, яким необхідно звернутися й подати новий комплект документів для призначення субсидії.
 
Звернула увагу, що у разі подання заяви протягом двох місяців з початку неопалювального (опалювального) сезону житлова субсидія призначається з початку такого сезону, але не раніше виникнення права на її отримання.
 
Також зазначила, що з травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарства).
 
Пенсійна служба області завжди на зв’язку з громадськістю, відкрита для живого спілкування і зворотного зв’язку.
 
Стежте за нашими анонсами, звертайтесь зі своїми запитаннями – допоможемо розібратись в усіх складнощах.
background Layer 1