Пропустити навігацію

ПРОДОВЖУЄМО ІНФОРМУВАТИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ ЩОДО ПОРЯДКУ ПОДАННЯ ТРУДОВИХ КНИЖОК НА ОЦИФРУВАННЯ

11 62 300x200 - ПРОДОВЖУЄМО ІНФОРМУВАТИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ ЩОДО ПОРЯДКУ ПОДАННЯ ТРУДОВИХ КНИЖОК НА ОЦИФРУВАННЯУ продовження інформаційно-роз’яснювальної кампанії, спрямованої на пришвидшення процесу переведення трудових книжок в електронний формат начальник відділу формування електронних трудових книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Галина ГАТЕНЮК провела черговий онлайн-семінар зі страхувальниками.
 
Поінформувавши учасників заходу щодо нормативно-правових документів, які регламентують процес ведення обліку трудової діяльності працівника в електронній формі, ознайомила з порядком подання сканованих копій трудових книжок, вимогами щодо формату та розміру файлів, можливістю внесення змін чи виправлень, перегляду стану опрацювання звернень. Надала детальні консультації щодо способів вирішення проблемних питань, які можуть виникати в процесі завантаження сканкопій документів.
 
Зауважила, що половина визначеного законодавством періоду на переведення документа про трудову діяльність в електронний формат уже спливла, та закликала роботодавців оперативно подавати сканкопії трудових книжок на оцифрування. А також долучатись до онлайн-семінарів, під час яких фахівці управління інформаційних систем та електронних реєстрів надають детальні роз’яснення і консультації із зазначеної тематики.
background Layer 1