Пропустити навігацію

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХОТИНСЬКОГО КОЛЕДЖУ ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

3 3 231x300 - ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХОТИНСЬКОГО КОЛЕДЖУ ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙНачальник відділу обслуговування громадян №2 Світлана ШКУРЕНКО під час Дня відкритих дверей зустрілася зі студентами Хотинського фахового коледжу Подільського державного університету.

Під час заходу молодь дізналася про основи пенсійного законодавства, соціального страхування, принципи функціонування сучасної пенсійної системи та основні функції Пенсійного фонду.

Фахівчиня пенсійної служби краю розповіла студентам про переваги офіційного працевлаштування, зазначивши, що для гідного пенсійного забезпечення потрібно обирати роботу з високою оплатою праці та офіційним оформленням трудових відносин. Акцентувала увагу молоді, що працюючі особи, зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), зможуть дізнатися про свій страховий стаж, сплату страхових внесків та зарахування періодів страхового стажу.

Присутні мали змогу отримати відповіді на свої питання. Такі заходи розширюють кругозір молоді у правових питаннях, які є запорукою захищеності, упевненості та успішності як у юному, так і в дорослому віці.

Також під час зустрічі Світала Шкуренко ознайомила присутніх із умовами прийому на роботу в органи Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, окреслила перспективи для молодих спеціалістів на роботі в органах державної служби. Зауважила, що двері Фонду завжди відчинені для активної і перспективної молоді. 

1 2 1024x672 - ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХОТИНСЬКОГО КОЛЕДЖУ ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 

2 3 1024x818 - ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХОТИНСЬКОГО КОЛЕДЖУ ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

background Layer 1