Пропустити навігацію

У Заставні обговорили важливість інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення району

Stasyuk spivpr z upr pratsi 300x169 - У Заставні обговорили важливість інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення району

 

Начальник Заставнівського відділу обслуговування громадян Віктор Стасюк провів зустріч з представниками управління праці та соціального захисту населення Заставнівської РДА. Темою обговорення було питання набуття працюючим населенням району страхового стажу, вимоги до необхідної тривалості якого суттєво зросли та впродовж ближчих 10 років продовжуватимуть зростати. Представник Фонду наголосив на важливості інформаційно-роз’яснювальної роботи серед працюючого населення щодо визначального впливу легалізації зайнятості на зарахування страхового стажу, необхідного для призначення пенсії. Віктор Стасюк наголосив на необхідності інформування мешканців району щодо можливості добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Учасники зустрічі обговорили також порядок взаємодії у справі призначення мешканцям району субсидійної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг  та розглянули інші питання, пов’язані з соціальним захистом населення.

background Layer 1