Пропустити навігацію

Пенсійній грамотності буковинців навчають замолоду

SOKYRYANY uchenytsya 1 300x193 - Пенсійній грамотності буковинців навчають замолоду

 

Під час засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відмітили позитивні результати в організації роботи щодо удосконалення шляхів взаємодії з молоддю.

Фахівці Головного управління під час «пенсійних уроків» розповідають молоді про сучасні послуги пенсійної служби, створені на основі новітніх електронних технологій – переваги використання Веб-порталу Пенсійного фонду, можливість замовлення й отримання в онлайн-режимі довідок, витягів та інших документів, достовірність яких підтверджується QR-кодом, послугу СМС-інформування Фонду.

Результатами таких уроків стало запровадження учнями волонтерського руху з надання допомоги людям старшого віку в оволодінні електронними технологіями сучасних послуг пенсійної служби, зокрема в реєстрації на Веб-порталі Фонду та навчанні користувацьким навичкам отримання потрібної інформації. Крім того волонтери допомагають своїм рідним та близьким, які не володіють комп’ютером, отримати не виходячи з дому консультації чи роз’яснення у фахівців пенсійної служби за допомогою відеозв’язку.

background Layer 1