Пропустити навігацію

Фахівці пенсійної служби краю у роз’яснювальній роботі активно використовують соцмережі

Prezentatsyya1 1 264x300 - Фахівці пенсійної служби краю у роз’яснювальній роботі активно використовують соцмережі

 

Під час засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області обговорили питання використання в інформаційно-роз’яснювальній роботі з молоддю сучасні форми комунікації.

На засіданні зауважили, що газети та журнали – джерело отримання інформації, в тому числі й з пенсійної тематики, однак серед молоді популярністю користуються соцмережі. Пенсійна служба рухається в ногу з часом і тому таку традиційну форму висловлення свого ставлення до легалізації, як флешмоб, перенесла в Інтернет-площину. Як приклад, – старт хвилі фейсбукової естафети-челенджа «Я – за легалізацію праці!», яку ініціювали фахівці Головного управління.  Пенсійники використали цей вид контента щоби через Фейсбук кинути виклик нелегальній зайнятості й привернути увагу громадськості до її негативних наслідків, які наступають, коли людина не задумується про своє пенсійне майбутнє. До акції долучилися люди різного віку та багатьох професій, більшу частину яких становила молодь.

Колегія позитивно оцінила роботу, проведену фахівцями пенсійної служби краю щодо взаємодії з молоддю, та визначила подальші кроки в напрямку комунікації з підростаючим поколінням завдяки використанню соцмереж.

background Layer 1