Пропустити навігацію

З початку року на Буковині легалізовано працю майже дев’яти тисяч осіб

5 300x188 - З початку року на Буковині легалізовано працю майже дев’яти тисяч осіб

 

З метою захисту прав застрахованих осіб та збільшення  надходжень до бюджету Пенсійного фонду України на Буковині проводиться інтенсивна робота, спрямована на легалізацію трудових відносин і оплати праці. З початку року працівники Головного управління Пенсійного фонду України в області взяли участь у 195 спільних нарадах з органами влади, контролюючими органами, соціальними партнерами і засіданнях робочих груп з питань легалізації виплати зарплати та зайнятості населення. Під час цих заходів заслухано 629 керівників та фізичних осіб-підприємців, які мінімізують заробітки найманим працівникам і порушують законодавство про працю.

Представники Фонду взяли також участь у проведенні 1218 спільних обстежень діяльності 54 юридичних та 1164 фізичних осіб-підприємців, в результаті яких виявлено 435 неоформлених працівників, залучено до сплати єдиного внеску 368 осіб.

Завдяки проведеній роботі з початку року легалізовано працю 8,7 тис. найманих працівників та фізичних осіб-підприємців, що дозволило залучити 7,1 млн. грн. єдиного внеску, в тому числі до бюджету Пенсійного фонду – 6,1 млн. грн.

background Layer 1