Пропустити навігацію

Роз’яснення питань пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

Gertsy poshta 300x202 - Роз’яснення питань пенсійного забезпечення – на зустрічах з трудовими колективами

 

Начальник  Герцаївського відділу обслуговування громадян Лариса Капра провела зустріч з колективом поштового відділення зв’язку Горбівської сільської ради.

Представник  Фонду надала роз’яснення умов виходу на пенсію,  порядку перерахування пенсій працюючим пенсіонерам, умов зарахування страхового стажу. Акцентувала увагу на залежності розміру пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено внески.

Фахівець пенсійної служби поінформувала працівників пошти про сучасні електронні послуги пенсійної служби, за допомогою яких можна швидко отримати потрібну інформацію та необхідні документи в онлайн-режимі, не виходячи з дому. Пояснила порядок реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду і спосіб перегляду персональних даних з облікової картки, розповіла про зручну можливість отримання актуальної інформації з пенсійного забезпечення за допомогою налаштування послуги СМС-інформування, закликала до активного використання зручних і корисних електронних послуг пенсійної служби.

Нагадала про можливість отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном «гарячої лінії»  та в режимі відеозв’язку.

background Layer 1