Пропустити навігацію

Пенсійники Хотинщини надають консультації людям похилого віку, здійснюючи «дзвінки турботи»

Pecherova dovgozhyteli 294x300 - Пенсійники Хотинщини надають консультації людям похилого віку, здійснюючи «дзвінки турботи»

 

Щоб дізнатись про потреби пенсіонерів та надати їм допомогу у вирішенні тих чи інших питань пенсійного забезпечення, представники Пенсійного фонду здійснюють до них «дзвінки турботи».

Заступник начальника  Хотинського відділу обслуговування громадян Альона Печерова  здійснила «дзвінки турботи» до громадян похилого віку.

Під час спілкування фахівець пенсійної служби поцікавилась самопочуттям та загальним станом справ літніх людей, підтримала їх добрими словами й побажала усіх гараздів. Запитала, чи вчасно вони отримують пенсії та чи не виникає у зв’язку з цим проблем.

Представник Фонду надала літнім людям детальні роз’яснення питань пенсійного забезпечення, відповіла на індивідуальні запитання, зокрема, щодо пенсійних перерахунків, визначальних складових розміру пенсій та вимог до тривалості страхового стажу задля реалізації права на пенсійне забезпечення. Поцікавившись якістю та своєчасністю виплати пенсій, зауважила на перевагах банківського обслуговування.

Поінформувала про зручні можливості отримання інформації  на Веб-порталі Пенсійного фонду та спрощену процедуру реєстрації на цьому електронному сервісі. Розповіла також про нові послуги, які можна тут отримати, зокрема, замовити онлайн і отримати необхідні довідки з підтвердженням QR-кодом, уникнувши необхідності їхати для цього до сервісного центру та ін.

За потреби з’ясування незрозумілих моментів Альона Печерова порадила звертатись до спеціалістів пенсійної служби за телефоном «гарячої» лінії та через відеозв’язок.

background Layer 1