Пропустити навігацію

Представники Пенсійного фонду роз’яснюють буковинцям про порядок сплати єдиного соціального внеску

novos . zustrich  300x243 - Представники Пенсійного фонду роз’яснюють буковинцям про порядок сплати єдиного соціального внеску

 

«Сплати єдиний соціальний внесок – отримай право на субсидію» – під таким гаслом пройшла зустріч з працездатними особами міста Новоселиця, яку провела заступник начальника Новоселицького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Тетяна Савчук.

Представник пенсійної служби надала роз’яснення громадянам щодо можливості та порядку сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема розповіла, що особи, які не перебувають у трудових відносинах з роботодавцями, та не належать до платників єдиного внеску, мають можливість укласти договір про добровільну участь за будь-які місяці з одноразовою сплатою єдиного соціального внеску за попередні періоди.

Тетяна Савчук зазначила, що мінімальний розмір єдиного внеску у 2018 році становить 1638,12 грн. та сума сплачених внесків буде враховуватись при призначенні житлової субсидії.

Всім присутнім фахівець Фонду роздала буклети про добровільну участь у системі загальнообов’язкового пенсійного страхування, в яких зазначено перелік документів необхідних для укладання договору про добровільну участь та адреси територіальних органів ДФС у Чернівецькій області.

background Layer 1