Пропустити навігацію

Перший заступник начальника пенсійної служби надала консультації жителям Заставнівщини

20181107 114333 300x169 - Перший заступник начальника пенсійної служби надала консультації жителям Заставнівщини

 

Перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Ольга Кривуля провела прийом громадян в Заставнівському сервісному центрі.

 Люди, які прийшли на консультацію до представника Фонду, отримали детальні роз’яснення питань пенсійного забезпечення та компетентні відповіді на індивідуальні запитання. Пояснюючи безпосередню залежність розміру пенсії від величини заробітку, суми сплачених внесків і тривалості страхового стажу, представник Фонду наголосила на важливості легалізації зайнятості як запоруки гідного пенсійного забезпечення та стабільних надходжень до бюджету Фонду, з якого здійснюються виплати. Закликала краян у жодному разі не погоджуватися  на оплату праці «в конверті», позбавляючи себе соціального захисту і гідних пенсійних перспектив,  та неодмінно оформляти трудові відносини офіційно.

Ольга Кривуля поінформувала відвідувачів про зручні електронні послуги пенсійної служби з перегляду персональних даних про нараховану заробітну плату, суму сплачених внесків і зарахованого стажу, отримання потрібних документів онлайн та СМС-інформування з різноманітних питань пенсійного забезпечення. В ході спілкування з представником Фонду чимало краян виявили бажання долучитися до числа користувачів Веб-порталу Пенсійного фонду і налаштувати СМС-інформування, отож цього ж дня зареєструвалися на цьому зручному й корисному сервісі пенсійної служби.

background Layer 1