Пропустити навігацію

Працівникам ЦНАПу – про нові послуги від Пенсійного фонду

gertsa 300x169 - Працівникам ЦНАПу – про нові послуги від Пенсійного фонду

 

Начальник Герцаївського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Лариса Капра провела зустріч з трудовим колективом Центру надання адміністративних послуг м.Герца.

Представник пенсійної служби поінформувала присутніх про залежність розміру майбутніх  пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Акцентувала увагу на необхідності роз’яснення відвідувачам ЦНАПу про можливість одноразової сплати єдиного соціального внеску для отримання права на визначення розміру субсидій.

Нагадала про можливість отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном «гарячої» лінії  та за допомогою відеозв’язку, продемонструвала як саме  отримувати інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески із системи персоніфікованого обліку. Також розповіла про послуги, доступні для користувачів веб-порталу Пенсійного фонду України, які увійшли на Портал за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП). Озвучила список електронних документів з QR-кодом, які можна отримати не виходячи з дому.

background Layer 1