Пропустити навігацію

Про пенсійні новації жителів Кельменеччини інформують через радіо

12.11.2018 RADIO 300x225 - Про пенсійні новації жителів Кельменеччини інформують через радіо

 

Фахівці Кельменецького відділу обслупговування громадян (сервісного центру) є постійними гостями в студії районного радіо, забезпечуючи слухачів оглядом законодавчих змін у пенсійному законодавстві.

Під час чергового радіоефіру за участю начальника Кельменецького відділу обслуговування громадян Оксани Корогоди слухачі  дізналися про зручності користування веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду, а саме можливістю дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали візиту до Фонду. Також користувачі веб-порталу, через особистий кабінет використовуючи електронний цифровий підпис, мають змогу отримати довідки про розмір сплачених внесків, витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідку про розмір пенсії з підтвердженням QR-коду.

Представник Фонду повідомила слухачів про прийом заяв на виготовлення електронного пенсійного посвідчення, яке поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними. Надала роз’яснення щодо добровільної сплати єдиного соціального внеску непрацюючим особам працездатного віку.

Дієвим методом в інформуванні залишається ведення щомісячної радіорубрики «Запитання – відповіді». Кожен бажаючий має можливість попередньо зателефонувати в студію за №(03732)2-04-58, або ж відвідати сайт за адресою www/proradio.org.ua/wire/cvobi.php  і залишити запитання, на яке хотів би отримати вичерпну відповідь від фахівців Фонду. Така співпраця з засобами масової інформації сприяє підтримці постійного зв’язку з отримувачами пенсій,  різними верствами населення, дозволяє донести до жителів Кельменеччини законодавчі зміни та новації.

background Layer 1