Пропустити навігацію

Фахівець пенсійної служби краю надала консультації представникам обласної ради ветеранів

nazar 1 300x225 - Фахівець пенсійної служби краю надала консультації представникам обласної ради ветеранівЗаступник начальника  управління – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління обслуговування громадян Наталя Назаренко взяла участь в засіданні Чернівецької обласної ради ветеранів.

Представник Фонду надала роз’яснення щодо нововведень в пенсійному забезпеченні. Поінформувала про умови призначення пенсій по інвалідності та за віком. Наголосила на

nazar 2 300x225 - Фахівець пенсійної служби краю надала консультації представникам обласної ради ветеранівзалежності майбутньої пенсії від розміру страхового стажу та величини заробітної плати. Також фахівець фонду розповіла громадянам, які отримують пенсію в Ощадбанку про можливість виготовлення електронного пенсійного посвідчення, яке є одночасно платіжною карточкою та пенсійним посвідченням. Ознайомила присутніх з  новітніми технологіями, які запровадив Пенсійний фонд, а саме: функція СМС-інформування, за допомогою якого пенсіонери отримуватимуть інформацію про призначення та перерахунок пенсій, а працівники — про сплату за них ЄСВ та розмір їхнього стажу; функція отримання довідок, достовірність якої підтверджується QR-кодом. Скористатися даними сервісами можна зі свого електронного кабінету, зареєструвавшись на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду.

nazar 3 300x225 - Фахівець пенсійної служби краю надала консультації представникам обласної ради ветеранівНа всі запитання присутніх було надано кваліфіковані відповіді.

Наталя Назаренко наголосила, що інформацію щодо своїх пенсійних питань можна отримати також через відеозв’язок та «гарячу» телефонну лінію.

Голова обласної організації Микола Рожко від імені всіх присутніх висловив вдячність представнику пенсійної служби за надані консультації і сподівання на подальшу співпрацю з питань покращення обслуговування громадян.

background Layer 1