Пропустити навігацію

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

 

112 300x197 - Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

 

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Продовжуючи кращі традиції, ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови інформаційного простору, задовольняючи зростаючі потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації.

Від імені пенсійної служби  в  області засвідчую глибоку шану усьому численному колективу буковинських зв’язківців, працівникам радіо і телебачення, славним ветеранам галузі та  молодим фахівцям. Щиро вдячний за плідні партнерські стосунки в інформаційному супроводі діяльності  органів Пенсійного фонду в краї,  оперативному донесенні до найвіддаленіших куточків краю актуальних питань з пенсійного забезпечення. Впевнений, що ваш професіоналізм сприятиме реалізації прав громадян на гідний соціальний захист  і послідовному утвердженню громадянського суспільства.

Хай доля буде прихильною до вас та ваших рідних, дарує щастя і здоров’я. Бажаю   успішного  втілення нових творчих ідей, здійснення найважливіших задумів  і незрадливої вдачі у виконанні найблагороднішої місії – дарувати людям радість спілкування.

З повагою  

Михайло Романів, начальник Головного управління Пенсійного фонду України  в Чернівецькій області

background Layer 1