Пропустити навігацію

Представники Фонду здійснили рейд-обстеження на Глибоччині

glyb rob grupa 300x169 - Представники Фонду здійснили рейд-обстеження на Глибоччині

 

Одним з дієвих механізмів легалізації трудових відносин є проведення рейдів, обстежень та вивчень робочими групами з питань легалізації виплат заробітної плати та трудових відноси, які утворені при районних державних адміністраціях .

Начальник Глибоцького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Іван Крецу в складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Глибоцької районної державної адміністрації за участю першого заступника голови Глибоцької РДА Віталія Коломійця здійснили  рейд – обстеження суб’єктів підприємницької діяльності на території Коровійської сільської ради щодо встановлення фактів використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин на території   села.

Членами робочої групи проведено роз’яснювальну роботу із представникам роботодавців та найманими працівниками, на якій наголошено про відповідальність за порушення законодавства про працю та рекомендовано вчинити дії щодо легалізації трудових відносин з усіма найманими працівниками.

Вагомий внесок у забезпечення ефективної діяльності районних  робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення приносить проведення співбесід з роботодавцями.

«Кожен роботодавець повинен відповідально ставлення як до працюючих, так і до законів нашої держави і легалізувати працю усіх найманих працівників. Патріотизм та повага до держави і людей залежатиме у першу чергу від свідомості кожного роботодавця та працівника», – наголосив роботодавцям та працівникам представник Пенсійного фонду Іван Крецу.

background Layer 1