Пропустити навігацію

На Вижниччині людям з вадами слуху, які звертатимуться до сервісного центру, допомагатиме перекладач-дактилолог

vyzhnytsyaZustrich z golovoyu UTOG 300x225 - На Вижниччині людям з вадами слуху, які звертатимуться до сервісного центру, допомагатиме перекладач-дактилолог

Пенсійна служба Буковини робить все можливе, щоб люди з особливими потребами відчували себе комфортно на прийомі у відділах обслуговування громадян та оперативно і якісно отримували інформацію з пенсійних питань.

Представники Вижницького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) провели  зустріч з головою Вижницької територіальної організації Українського товариства глухих Майєю Шешуряк, членами організації та перекладачем-дактилологом Мариною Цикаляк.

Начальник сервісного центру Микола Бойко розповів про умови призначення пенсії, порядок зарахування страхового стажу. Роз’яснив  переваги отримання пенсій через банківські установи та рекомендував виготовити електронне пенсійне посвідчення, яке є одночасно і платіжною карткою.

Представник Фонду також повідомив всіх присутніх про зручні дистанційні послуги, які надаються Пенсійним фондом. Запропонував  зареєструватись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України для можливості перегляду даних про себе в реєстрі застрахованих осіб.

На зустрічі досягнуто домовленості про співпрацю пенсійної служби Буковини з районною організацією УТОГ. Відтепер при зверненні людини з вадами слуху до сервісного центру прийом буде проводитися за участю перекладача-дактилолога.

background Layer 1