Пропустити навігацію

Співпраця триває: представник пенсійної служби зустрівся за «круглим столом» з начальником Вижницького управління ДФС

Vyzhnytsya podatkova 300x225 - Співпраця триває: представник пенсійної служби зустрівся за «круглим столом» з начальником Вижницького управління ДФС

 

Начальник Вижницького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Микола Бойко провів зустріч за «круглим столом» з начальником Вижницького управління Головного управління Державної фіскальної служби в Чернівецькій області Валерієм Додяком.

Обговорили шляхи подальшої співпраці з питань легалізації заробітної плати, а також погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску. Микола Бойко наголосив, що періоди роботи найманих працівників, за які не сплачено ЄСВ,  не зараховуються до страхового стажу, що негативно впливає на майбутнє пенсійне забезпечення громадян. Також окреслили спільні заходи серед громадськості району щодо добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування для набуття страхового стажу та отримання субсидії.

Представник Фонду  розповів про дистанційні послуги, які надає Пенсійний фонд та порекомендував зареєструватись на веб-порталі електронних послуг для можливості переглядати інформацію про себе.

В кінці зустрічі окреслили подальші дії двох служб щодо проведення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.

background Layer 1