Пропустити навігацію

«Дзвінки турботи» – вияв особливої поваги та піклування до людей літнього віку

novos dzv turb 300x225 - «Дзвінки турботи» - вияв особливої поваги та піклування до людей літнього віку

 

Виявляючи особливу увагу до потреб людей похилого віку, буковинські пенсійники здійснюють до них «дзвінки турботи», які вже стали доброю традицією.

Цього разу начальник Новоселицького відділу обслуговування громадян Анатолій Процюк телефонував до літніх мешканцфі села Котелеве.

Представник Фонду цікавився станом здоров’я пенсіонерів, наявністю у них тих чи інших проблем або складнощів з питань пенсійного забезпечення та потреби в консультаціях і роз’ясненнях. Запитав, чи своєчасно доставляють пенсію та чи задоволені мешканці села роботою працівників пошти. Розповів про складові, які впливають на обчислення розміру пенсійної виплати, повідомив про заплановані цього та наступного року перерахунки пенсій.

Пенсіонери висловили представнику Фонду неабияку вдячність за доступні роз’яснення, корисну інформацію та приємне спілкування. Побажавши кожному з них доброго здоров’я і усіх гараздів, Анатолій Процюк порекомендував за виникнення потреби в додаткових консультаціях звертатися до спеціалістів пенсійної служби за телефоном гарячої лінії та через відеозв’язок.

background Layer 1