Пропустити навігацію

Представник Фонду здійснила «дзвінки турботи» до пенсіонерів Хотинщини

Hotyn1 225x300 - Представник Фонду здійснила «дзвінки турботи» до пенсіонерів Хотинщини

 

Начальник  Хотинського відділу обслуговування громадян  Світлана Шкуренко  здійснила “дзвінки турботи”  до жителів Хотищини.

Поцікавившись станом справ і здоров’я пенсіонерів, їхніми проблемами і потребами,  своєчасністю отримання щомісячних виплат, представниця Фонду надала детальні роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення. Повідомила про перерахунки пенсій з 1 грудня та підвищення пенсійних виплат, які відбудуться з нового року.  Відповіла на індивідуальні запитання літніх людей щодо визначальних складових розміру пенсій, умов їх перерахунку та вимог до страхового стажу.

Світлана Шкуренко зауважила, що пенсійна служба постійно спрямовує свою роботу на покращення умов обслуговування людей, які вийшли на заслужений відпочинок. Зокрема, за допомогою впровадження новітніх технологій створені зручні й доступні електронні послуги для оперативного отримання потрібної інформації та вирішення у режимі онлайн багатьох питань пенсійного забезпечення.  Повідомила про зручний спосіб отримання актуальної інформації за допомогою смс-інформування та пояснила порядок налаштування цієї послуги.

Побажавши пенсіонерам доброго здоров’я, порадила за потреби в додаткових роз’ясненнях звертатися до спеціалістів пенсійної служби за телефоном гарячої лінії та через відеозв’язок.

background Layer 1