Пропустити навігацію

Турбота про ветеранів – основа діяльності та моральності працівників пенсійної служби

Kretsu veterany 300x169 - Турбота про ветеранів – основа діяльності та моральності працівників пенсійної служби

 

Начальник Глибоцького відділу обслуговування громадян Іван Крецу провів робочу зустріч з активом ради ветеранів Глибоцького району за присутності голови Глибоцької районної ради Петра Панчука.

Учасники засідання обговорили стан пенсійного забезпечення ветеранів війни та праці в районі. Іван Крецу надав роз’яснення порядку виплати пенсій дітям війни та учасникам бойових дій, поінформував про здійснені перерахунки пенсій  з 1 грудня нинішнього року очікувані підвищення пенсій в новому році.

Представник Фонду наголосив на важливості взаємодії пенсійників з громадськими ветеранськими організаціями  району. Зауважив на тому, що турбота про людей старшого покоління є стрижневою основою діяльності пенсійної служби, оскільки саме їм усі ми завдячуємо своїм успішним сьогоденням. Іван Крецу також зазначив, що пенсійники району докладають максимум зусиль, аби забезпечити ветеранам та всім людям похилого віку якісне обслуговування, стабільність фінансових виплат та моральну підтримку.  Повідомив, що спеціалісти пенсійної служби проводяться виїзні прийоми та зустрічі, під час яких  надають літнім людям індивідуальні роз’яснення та консультації з питань пенсійного забезпечення. Розповів про запроваджені сучасні послуги електронного формату, які дозволяють вирішувати багато пенсійних питань у режимі онлайн, без потреби відвідування сервісного центру, що для людей старшого віку є досить важливим фактором. Наголосив на тому, що пенсійна служба постійно працює над вдосконаленням методів та підвищенням якості обслуговування громадян, а ветеранам завжди старається приділити особливу увагу і піклування.

background Layer 1