Пропустити навігацію

Фахівці пенсійної служби продемонстрували креативність та творчий підхід до виконання професійних обов’язків

DSC03098 300x204 - Фахівці пенсійної служби продемонстрували креативність та творчий підхід до виконання професійних обов’язків

 

В рамках Всеукраїнського тижня права фахівці юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області провели серед працівників пенсійної служби краю конкурс презентації актуальної теми легалізації трудових відносин «Переконай, що легальна зарплата – це надійна старість».

Учасники представили на розгляд комісії цікаві та оригінальні творчі доробки у різноманітних форматах:  відеоролики, презентації, віршовані тексти. Працівники пенсійної служби продемонстрували, що володіють не тільки високою професійною кваліфікацією, а й неабиякою творчою уявою та вмінням художньо мислити. Яскравими ілюстраціями та виразними слоганами, підкріпленими вагомими та беззаперечними аргументами, автори робіт переконливо доводять, що тільки легальне працевлаштування здатне DSC03097 300x225 - Фахівці пенсійної служби продемонстрували креативність та творчий підхід до виконання професійних обов’язківзабезпечити людині праці гарантовані державою права, гідний достаток як під час трудової діяльності, так і після виходу її на заслужений відпочинок.

Творчі роботи колег оцінювала комісія під головуванням першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Ольги Кривулі. Із зацікавленістю переглянувши представлені роботи, журі відзначило високий рівень творчих здібностей працівників пенсійної служби та їхнє вміння подавати важливу інформацію в ефективних і доступних формах.  Оригінальною родзинкою конкурсних презентацій стали поетичні доробки учасників, які продемонстрували можливість розкриття серйозної прозаїчної тематики у  віршованих рядках, завдяки чому досягається висока ефективність сприйняття її широкими колами громадськості.

Творчі роботи розглядалися у трьох номінаціях: віршовані рядки, презентації (слайд-шоу) і найкраще відеозвернення до пенсіонерів та роботодавців. Перемогу в першій номінації журі присудило авторці поетичної мініатюри у формі звернення до сина Світлані Шкуренко, начальнику Хотинського відділу обслуговування громадян. Друге місце посів автор віршованого звернення Сергій Беженар, провідний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю. Найкращою презентацією визнано роботу Руслани Єременко – начальника відділу з питань виплати пенсій військовослужбовців, друге місце в номінації посіла Богдана Марчук – головний спеціаліст-юрисконсульт відділу організації правової роботи, третє – Яна Букша, провідний спеціаліст-юрисконсульт відділу представництва інтересів Фонду в судах. Перемогу в номінації «Найкраще відеозвернення до пенсіонерів та роботодавців» розділили Наталія Нікітіна та Марія Захарук – головні спеціалісти відділу організаційно-інформаційної роботи управління персоналу.

Переможці та учасники конкурсу отримали призові подарунки, грамоти та відзнаки керівництва Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

background Layer 1