Пропустити навігацію

Представники пенсійної та фіскальної служб обговорили шляхи вирішення проблеми заборгованості роботодавців зі сплати соціального внеску

Kelm DFS 300x169 - Представники пенсійної та фіскальної служб обговорили шляхи вирішення проблеми заборгованості роботодавців зі сплати соціального внеску

 

Актуальне питання наповнення бюджету Пенсійного фонду та погашення фізичними особами-підприємцями заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску розглянули на спеціальній робочій нараді  представники Кельменецького відділу обслуговування громадян  Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області та районного управління державної фіскальної служби.

Учасники зустрічі проаналізували ситуацію загалом у районі та розглянули її щодо кожного боржника, обговорили причини виникнення заборгованості та шляхи і методи спільної роботи, спрямованої на ефективне вирішення цієї важливої проблеми.

Начальник відділу обслуговування громадян Оксана Корогода як представник пенсійної служби зосередила увагу на негативних наслідках незарахування страхового стажу як для найманих працівників, так і для самих роботодавців-боржників. Наголосила на залежності стабільної та своєчасної виплати пенсій нинішнім пенсіонерам від своєчасної сплати страхувальниками єдиного внеску.

В результаті обговорення зазначеної теми представники пенсійної та фіскальної служб узгодили  шляхи подальшого співробітництва у справі виявлення усіх можливих резервів для повного погашення роботодавцями боргів та оперативного вирішення проблемних питань.

 

background Layer 1