Пропустити навігацію

Пенсійники Новодністровська взяли участь в урочистостях з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

YAkub CHAES2 300x199 - Пенсійники Новодністровська взяли участь в урочистостях з нагоди  Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

 

Начальник Новодністровського відділу обслуговування громадян Наталя Якубовська взяла участь в урочистому засіданні круглого столу з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

 Представниця Фонду надала ліквідаторам аварії на ЧАЕС роз’яснення питань YAkub CHAES3 300x158 - Пенсійники Новодністровська взяли участь в урочистостях з нагоди  Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕСпенсійного забезпечення, відповіла на індивідуальні запитання учасників зустрічі. Поінформувала про перерахунки пенсій з 1 грудня та ті, що очікуються в новому році. Принагідно розповіла про переваги електронних послуг пенсійної служби та порекомендувала долучатися до числа їх користувачів для отримання доступу до широкого спектру інформації з пенсійного забезпечення.

Наталія Якубовська висловила глибоку вдячність героїчним людям, які стали на заваді поширенню світом атомної катастрофи, яка загрожувала світові, за їхню мужність і самовідданість,  здатність до самопожертви задля нашої безпеки.

Den likvid Gertsa 300x169 - Пенсійники Новодністровська взяли участь в урочистостях з нагоди  Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕСДо Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЄС начальник Герцаївського відділу обслуговування громадян Лариса Капра взяла участь в засіданні, яке відбулося в Герцаївський районній державній адміністрації.

Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих, які ціною власного життя стали на заваді атомному лиху. Представники громадськості краю поклали вінок до пам’ятного знака та звернулись до учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС зі словами вдячності та найкращих побажань.

Хоч з дня страшної катастрофи минуло вже багато років, спогади залишаються в пам’яті й серцях громадян України.

background Layer 1