Пропустити навігацію

Представниця Фонду в Новодністровську розповіла про пенсійні перерахунки в ефірі місцевого радіомовлення

YAkub radio 296x300 - Представниця Фонду в Новодністровську розповіла про пенсійні перерахунки в ефірі місцевого радіомовлення

 

Начальник Новодністровського відділу обслуговування громадян Наталя Якубовська поінформувала слухачів місцевої телерадіокомпанії «На своїй хвилі» про результати перерахунку пенсій у зв’язку з підвищенням з 1 грудня 2018 року розміру прожиткового мінімуму для осіб які втратили працездатність. Також пенсійниця повідомила про очікувані у новому році перерахунки, зокрема, підвищення з 1 січня 2019 року пенсій військовослужбовцям, осучаснення пенсій у березні наступного року.

Принагідно Наталя Якубовська звернулась до підприємців району із  закликом дотримуватись вимог трудового законодавства та бути відповідальними за найманих працівників, їхній соціальний захист та пенсійне майбутнє. Представниця Фонду наголосила, що від сплати зобов’язань з єдиного соціального внеску залежить зарахування страхового стажу, необхідного для набуття права на пенсійне забезпечення. Зазначила, що від своєчасної сплати єдиного внеску залежить наповнення пенсійного бюджету і стабільність виплати пенсій нинішнім пенсіонерам.

background Layer 1