Пропустити навігацію

Турбота про ветеранів – пріоритетний напрямок роботи буковинських пенсійників

Hotyn veterany 300x225 - Турбота про ветеранів – пріоритетний напрямок роботи буковинських пенсійників

 

Начальник  Хотинського відділу обслуговування громадян Світлана Шкуренко  провела зустріч з представником районної  ветеранської організації.

Фахівець пенсійної служби надала детальні роз’яснення порядку нарахування і перерахунку пенсійних виплат,     назвавши складові, які визначальним чином впливають на їх розмір. Повідомила про перерахунки пенсійних виплат з 1 грудня та очікувані в новому році, першим із яких буде перерахунок пенсій військовослужбовцям.

Представниця Фонду розповіла представнику ветеранської організації про переваги сучасних послуг пенсійної служби електронного формату, які відкривають широкі можливості  оперативного отримання актуальної інформації з пенсійного забезпечення. Зауважила на зручності отримання в онлайн режимі необхідних документів, які мають підтвердження QR-кодом, та ознайомила з переліком документів, які в такий спосіб можуть отримати зареєстровані користувачі Веб-порталу Пенсійного фонду.  Світлана Шкуренко також зауважила на зручній можливості завжди бути в курсі актуальних питань пенсійного  забезпечення й отримувати відомості щодо призначення чи перерахунок пенсії завдяки послузі СМС-інформування, пояснила порядок її налаштування. Усі ці послуги, зазначила керівник пенсійної служби району, значно спрощують процес вирішення тих чи інших питань пенсійного забезпечення, отож ними варто користуватися. За потреби в додаткових роз’ясненнях тих чи інших питань пенсійного забезпечення порадила звертатися до спеціалістів пенсійної служби за телефоном гарячої лінії та через відеозв’язок.

background Layer 1