Пропустити навігацію

До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників підготували чудові художньо-мистецькі витвори

DSC03106 300x225 - До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників підготували чудові художньо-мистецькі витвори DSC03108 300x225 - До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників підготували чудові художньо-мистецькі витвори

 

Напередодні улюбленого дитячого свята в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відбулася виставка художньо-мистецьких робіт, які виготовили діти працівників установи. На ній були представлені оригінальні сувенірні вироби, вишиті бісером картини, сорочки та рушники, надзвичайно привабливі композиції, виготовлені в оригінальний спосіб з різноманітних матеріалів, колоритні розмаїті малюнки. Кожен з виробів – це вияв справжнього таланту та неабияких старань юного автора, його терпіння й наполегливості.

До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників готувалися заздалегідь. Для того, щоб отримати заступництво і покровительство доброго Святого та гарні подарунки, кожен старався якнайкраще продемонструвати свої вміння й таланти.  І їм чудово вдалося – дитяча творчість, втілена у малюнки, DSC03122 300x225 - До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників підготували чудові художньо-мистецькі витворисувеніри, вишивані доробки та інші оригінальні мистецькі витвори, просто випромінювала добро і любов, дитячу чистоту і безпосередність, радість і сонцесяйний оптимізм.

DSC03119 300x225 - До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників підготували чудові художньо-мистецькі витвориВиставку відкрив голова обкому профспілки працівників Головного управління Василь Мельник, який висловив гарні побажання юним талантам та їхнім батькам, які змогли прищепити й розвинути в своїх дітях художні таланти і любов до прекрасного.

Оглядаючи надзвичайну красу, створену дитячими руками, дорослі відвідувачі довго не могли відвести від неї захопливих поглядів та ділилися гарними враженнями.

А потім на виставку завітав сам Святий Миколай з двома прекрасними помічниками – маленькими янголятками, які додали дійству іскрометних веселих ноток своїми віршиками і щирими дитячими вітаннями. Отримавши подарунки від Святого Миколая, дітки радісно закружляли у веселому таночку та потім влаштували з дорослими цікаву фотосесію.DSC03132 300x225 - До дня Святого Миколая діти буковинських пенсійників підготували чудові художньо-мистецькі витвори

background Layer 1