Пропустити навігацію

Святий Миколай завітав до вихованців Карапчівської спецшколи-інтернату

Kretsu Mykolaj 300x169 - Святий Миколай завітав до вихованців  Карапчівської спецшколи-інтернату

 

День Святого Миколая започатковує чудову пору новорічно-різдвяних свят –  казковий час очікування чудес та здійснення бажань. Мабуть, найбільше очікує казкового здійснення мрій малеча. Особливо дітки, яким не вистачає сімейного тепла і затишку, маминих обіймів.

Для працівників Глибоцького відділу обслуговування громадян вже стало традицією у День Святого Миколая влаштовувати для діток, які виховуються в інтернаті, веселе свято з розвагами і подарунками, щоб вони змогли відчути тепло і турботу.

Не став винятком і нинішній рік. З солодкими подарунками начальник Глибоцького відділу обслуговування громадян Іван Крецу відвідав Карапчівську спецшколу-інтернат. Очільник пенсійної служби району привітав учнів та педагогічний колектив  зі святом, побажав мирного неба, злагоди і Божого благословення. Вихованці інтернату підготували до свята гарну новорічну виставу, потішивши дорослих своїми акторськими талантами. Веселі іскорки в дитячих очах, їхні щирі посмішки та безмежна радість стали свідченням щирої вдячності за увагу і добро, за казку, яку для них влаштували дорослі у цей святковий день. Це вартує того, щоб попри зайнятість і всі важливі справи, якомога частіше давати їм можливість відчувати турботу і теплі почуття.

background Layer 1