Пропустити навігацію

В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників

Kopyya DSC03193 300x225 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників

 

На відзначення Дня Пенсійного фонду в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відбулися урочисті збори. Привітати своїх наступників прийшли колишні керівники та ветерани пенсійної служби краю.

Звернувшись до колег з вітальними словами, Михайло Романів відзначив позитивні здобутки, яких колективу вдалося  досягти завдяки сумлінній роботі кожного фахівця. Керівник Головного управління зробив короткий екскурс в історію становлення структури, розповів про складнощі, які довелось подолати на цьому шляху, та позитивні набутки у справі підвищення якості  обслуговування громадян. Відзначив, що завдяки  щоденній копіткій праці Головне управління Пенсійного фондуKopyya DSC03211 300x225 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників України в Чернівецькій області досягло високих результатів роботи та успішно виконує головне завдання із забезпечення громадян, які вийшли на заслужений відпочинок, стабільними виплатами та професійним обслуговуванням високого рівня.

З добрими спогадами та теплими привітаннями звернулися до колективу Головного управління колишні керівники пенсійної структури та ветерани, які присвятили справі пенсійного забезпечення населення чимало років трудової діяльності. Поділившись своїм досвідом і баченням перспектив пенсійної сфери, досвідчені професіонали відзначили успішну роботу нинішніх пенсійників та побажали примноження успіхів надалі.

З нагоди Дня Пенсійного фонду та на знак високої оцінки професійних досягнень відзначено кращих працівників.  Зокрема, Почесну грамоту Верховної ради отримала заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області Наталія Мала, яка подякувала керівництву та всьому колективу за плідну співпрацю,  привітала з професійним святом. Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Сергій Соболєв удостоєний почесної грамоти Пенсійного фонду України, начальник Заставнівського відділу обслуговування громадян Віктор Стасюк – відомчої відзнаки «Знак пошани Пенсійного фонду України». Грамотами обласної ради, облдержадміністрації та Головного управління нагороджено кращих керівників та головних спеціалістів структурних підрозділів.

Kopyya DSC03228 300x212 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03195 300x225 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03197 300x225 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03203 300x183 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03207 300x300 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03218 300x225 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03220 300x225 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників Kopyya DSC03225 300x174 - В Головному управлінні Пенсійного фонду провели урочистості з нагоди професійного свята і відзначили кращих працівників

background Layer 1