Пропустити навігацію

Фахівці пенсійної служби провели День Пенсійного фонду в селі Подвір’ївка

Kelm DEN PFU PODVIRIVKA 300x225 - Фахівці пенсійної служби провели День Пенсійного фонду в селі Подвір’ївка

 

Вже традиційними стали Дні Пенсійного фонду, які проводяться в населених пунктах району фахівцями Кельменецького відділу обслуговування громадян. Мешканці сіл, а особливо віддалених, з  нетерпінням чекають таких заходів, щоб дізнатись про зміни та новації пенсійного законодавства.

Працівники Кельменецького сервісного центру поінформували громадян  про зміни у пенсійному законодавстві, виготовлення електронного пенсійного посвідчення.

Окремою темою для спілкування стали  нові сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду України:  функціонування Веб-порталу Пенсійного фонду України, можливість отримання СМС-повідомлень з інформацією про пенсійні виплати, перерахунки тощо. Повідомлено про можливості добровільної участі у соціальному страхуванні з метою отримання права на субсидію осіб працездатного віку, які не перебувають у трудових відносинах з роботодавцями.

В рамках Дня Пенсійного фонду проведено зустрічі з фізичними особами, які здійснюють підприємницьку діяльність на території села, яким наголошено на своєчасній сплаті ЄСВ. Переглянуто відеоролики щодо електронних сервісів Пенсійного фонду України та легалізації зайнятості.

Всі бажаючі отримали інформаційні буклети з актуальних питань пенсійного забезпечення та рекомендації щодо дистанційного спілкування із фахівцями Пенсійного фонду.

background Layer 1