Пропустити навігацію

Пенсійники Новодністровська популяризують електронні сервіси Пенсійного фонду України

Novod elektronni resursy 2 300x169 - Пенсійники Новодністровська популяризують електронні сервіси Пенсійного фонду України

Юлія Підлісна, провідний спеціаліст інформаційних систем електронних реєстрів управління інформаційних систем та електронних реєстрів Новодністровського відділу обслуговування громадян провела зустрічі з приватними підприємцями. Представниця Фонду  розповіла про важливість легалізації трудових відносин для отримання працівниками соціальних виплат та реалізації права на пенсійне забезпечення. Юлія Підлісна звернула увагу представників малого бізнесу на те, що періоди підприємницької діяльності, за які не сплачений єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, до страхового стажу не зараховуються. Закликали роботодавців бути свідомими відповідальності не тільки за гідне матеріальне забезпечення працівників сьогодні, а й за їхнє пенсійне майбутнє.

Особливу увагу фахівець пенсійної служби звернула на широкий спектр осучасненихNovod elektronni resursy 1 168x300 - Пенсійники Новодністровська популяризують електронні сервіси Пенсійного фонду України послуг Фонду, який дозволяє оперативно отримувати потрібну інформацію в онлайн-режимі й постійно контролювати ситуацію з пенсійного забезпечення. Поінформувала про можливість перегляду даних щодо нарахованої заробітної плати, суми сплачених внесків і зарахованого страхового стажу в Особистому кабінеті на Веб-сайті Пенсійного фонду, замовлення й виготовлення довідок та інших потрібних документів, правомірність яких засвідчується QR-кодом,  подання заяв про призначення пенсій тощо у режимі онлайн, без потреби відвідування сервісного центру, що дозволяє значно заощадити час.  Юлія Підлісна показала на практиці порядок реєстрації на Веб-сайті, продемонструвала спосіб отримання потрібної інформації та закликала представників малого і середнього бізнесу використовувати електронні послуги Пенсійного фонду для оперативного вирішення питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1